Намери оферта

НОВОГОДИШЕН КРУИЗ - СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ / CELESTYAL CRUISES

Продължителност: 9 дни / 8 нощувки

Вид транспорт:
Круиз
Круиз

Код на програма: E-379

Дати на отпътуване: 27.12.2023

Цена от
1543.15 лв.

Дата Цена Запитване
27.12.2023 от 1543.15 лв. Запитване
Програма
Маршрут на круиза
Ден Пристанище Пристига Заминава
Вторник Атина (Лаврион), Гърция - 17:00
Сряда Крит (Ираклион), Гърция 08:00 23:30
Четвъртък Санторини, Гърция 07:30 21:00
Петък Кушадасъ, Турция 07:30 14:00
Събота Истанбул, Турция 12:00 -
Неделя - 23:30
Понеделник В открито море
Вторник Атина (Пирея), Гърция 07:00 -
 
 


Цените са в евро на човек за съответния тип каюта
Цените са валидни за нови резервации направени до 30.09.2022 г.
 
Настаняване
Тип каюта
Цени в евро на човек
за съответния тип каюта
IA 679 €
IB 749 €
IC 779 €
XA / XBO 899 €
XB 919 €
XC 959 €
XD 999 €
SBJ 1519 €
S 1639 €
SB 1859 €
SG 2129 €
3-ти/4-ти възр. в каюта 549 €
3-то/4-то дете 2-11,99 г. в каюта 369 €
бебе 0-1,99 г. в каюта 289 €
Доплащане за единична каюта N/A
Доплащане за единична каюта тип сюит 70 %
Бонуси по програмата,
включени в цената
Екскурзия в Крит и
екскурзия в Кушадасъ
Други

ВАЖНО:

 • За качване на борда на корабите на Celestyal Cruises всички гости на 12 и повече години трябва да представят доказателство за одобрени от гръцкото правителство ваксинации срещу COVID-19. Ако сте ваксинирани с еднократна доза (Johnson & Johnson's Janssen) или две дози, трябва да изтече 14-дневен период от последната доза преди вашия круиз. Това не се изисква при поставяне на бустер дозата, която влиза в сила незабавно. Валидността на сертификатите за ваксинация е 9 месеца (270 дни), след което е необходима бустер доза, за да се запази валидността им.
 • Валидността на удостоверенията за възстановяване е 6 месеца (180 дни), след което се изисква сертификат за ваксинация.
 • Всеки гост на 6 и повече години трябва да представи сертификат за отрицателен бърз антигенен тест в рамките на 24 часа преди качването на борда.
 
*За качване на кораба се попълва и въпросник за обществено здраве, който можете да изтеглите тук
 • При резервация се заплаща капаро в размер на 125 евро на каюта, доплащане до 45 дни преди датата на заминаване.
 • При резервация за дата с по-малко от 45 дни до датата на отпътуване - се дължи цялата сума, веднага след потвърждението!
 • Анулации и неустойки:
  – До 90 дни преди тръгване – без неустойка;
  – 89 до 46 дни преди тръгване – размерът на внесения депозит;
  – 45 или по-малко дни преди тръгване или при неявяване на борда – 100% от цената на круиза
 • "Интерлакс" препоръчва сключване на допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване" - максимум до 5 дни след сключване на договора. Информация относно условията и тарифите по тази застраховка ще намерите - ТУК
За откриване на бордна сметка се ползва регистрираната кредитна или дебитна карта от пътуващите (приемат се Visa, MasterCard и American Express) или се депозира вноска в брой.
 
 • Качването на кораба става с лична карта или задграничен паспорт с валидност 6 месеца!
 

Описание на кораба:

 
Брой пътници: 1200
Брой екипаж: 406
Тонаж: 25611 тона
Ширина: 25 метра
Дължина: 162 метра
Скорост: 18 възела
Електрическо напрежение: 220 V

Круизният кораб Celestyal Crystal е пуснат е за пръв път във вода през 1980 г. Той е един от любимите кораби на всички хора, които са пътували поне веднъж с него. Със своите маршрути ще Ви отведе на невероятни пътешествия до гръцките острови и Турция. Подходящ е за дълги и релаксиращи круизи за цялото семейство. Той предоставя безопасно пътуване и удовлетворява всички нужди и желания на своите гости.

Цялото описание на кораба и каютите ще намерите тук - ЦЪК.

Описание на типовете каюти:

 
Категория IA
Вътрешна каюта с 2 отделни легла с възможност да бъдат събрани в едно двойно; телевизор, радио, телефон, сейф, климатик, баня с душ-кабина и тоалетна, сешоар; Възможност за настаняване на 3-ти и 4-ти пътник на допълнителни койки. Разположение на дек 3. Максимален брой пасажери в каютата: 4.

 

Категория IB 
Вътрешна каюта с 2 отделни легла с възможност да бъдат събрани в едно двойно; телевизор, радио, телефон, сейф, климатик, баня с душ-кабина и тоалетна, сешоар; Възможност за настаняване на 3-ти и 4-ти пътник на допълнителни койки. Разположение на дек 4 и 5. Максимален брой пасажери в каютата: 4.

 
Категория IC
Вътрешна каюта с 2 отделни легла с възможност да бъдат събрани в едно двойно; телевизор, радио, телефон, сейф, климатик, баня с душ-кабина и тоалетна, сешоар; Възможност за настаняване на 3-ти и 4-ти пътник на допълнителни койки. Разположение на дек 6 и 7. Максимален брой пасажери в каютата: 4.
 
 
Категория XA
Външна каюта за двама с кръгъл илюминатор с 2 отделни легла с възможност да бъдат събрани в едно двойно; телевизор, телефон, сейф, климатик, баня с душ кабина и тоалетна, сешоар. Възможност за настаняване на 3-ти и 4-ти пътник на допълнителни койки. Разположение на дек 2. Максимален брой пасажери в каютата: 4.
 
 
Категория XB
Външна каюта за двама с кръгъл илюминатор с 2 отделни легла с възможност да бъдат събрани в едно двойно; телевизор, телефон, сейф, климатик, баня с душ кабина и тоалетна, сешоар. Възможност за настаняване на 3-ти и 4-ти пътник на допълнителни койки. Разположение на дек 3, 5 и 6. Максимален брой пасажери в каютата: 4.

  
Категория XBO
Външна каюта за двама с панорамен прозорец и с 2 отделни легла с възможност да бъдат събрани в едно двойно; телевизор, телефон, сейф, климатик, баня с душ кабина и тоалетна, сешоар. Възможност за настаняване на 3-ти и 4-ти пътник на допълнителни койки. Разположение на дек 6. Максимален брой пасажери в каютата: 4.

  
Категория XD
Външна каюта за двама с панорамен прозорец с 2 отделни легла с възможност да бъдат събрани в едно двойно; телевизор, телефон, сейф, климатик, баня с душ кабина и тоалетна, сешоар. Възможност за настаняване на 3-ти и 4-ти пътник на допълнителни койки. Разположение на дек 6 и 7. Максимален брой пасажери в каютата: 4.


  
Категория XС
Външна каюта за двама с панорамен прозорец с 2 отделни легла с възможност да бъдат събрани в едно двойно; телевизор, телефон, сейф, климатик, баня с душ кабина и тоалетна, сешоар. Възможност за настаняване на 3-ти и 4-ти пътник на допълнителни койки. Разположение на дек 3 и 4. Максимален брой пасажери в каютата: 4.

 
 
Категория S
Сюит с с 2 отделни легла с възможност да бъдат събрани в едно двойно, канапе, телевизор, телефон, сейф, климатик, баня с вана, тоалетна, сешоар, 2 прозореца. Възможност за настаняване на 3-ти пътник на канапето. Разположение на дек 6. Максимален брой пасажери в каютата: 3.
 
 
Категория SG
Малък апартамент с две отделни или едно двойно легло, канапе, телевизор, телефон, сейф, климатик, баня с душ-кабина или вана, тоалетна, сешоар. Възможност за настаняване на 3-ти пътник на канапето. Разположение на дек 6. Максимален брой пасажери в каютата: 3.
 
 
Категория SB
Малък апартамент с балкон, две отделни или едно двойно легло, канапе, телевизор, телефон, сейф, климатик, баня с вана, тоалетна, сешоар. Възможност за настаняване на 3-ти пътник на канапето. Разположение на дек 7. Максимален брой пасажери в каютата: 3.

 
Категория SBJ
Малък апартамент с балкон,две отделни или едно двойно легло, телевизор, телефон, сейф, климатик, баня с вана, тоалетна, сешоар. Възможност за настаняване на 3-ти пътник на канапето. Разположение на дек 6 и 7. Максимален брой пасажери в каютата: 3.


 
 • Круиз по посочения маршрут;
 • Настаняване в избрания вид каюта;
 • 8 нощувки на борда на база All Inclusive; Закуска, обяд, вечеря, следобеден снак и нощен бюфет. Ол-инклузив с пакети напитки: Blue Package (за възрастни - включва алкохол) и White Package (за деца - без алкохол) във всички барове и ресторанти на борда. Лица до 18 г. не могат да консумират алкохол на борда;
 • Екскурзия в Крит (Ираклион) - "Минойския дворец в Кносос";
 • Екскурзия в Кушадасъ - "Древен Ефес";
 • Такса обслужване;
 • Пристанищни такси;
 • Дневна анимация и вечерни шоу програми;
 • Ползване на басейн, шезлонги, хавлии, фитнес;
 • почистване на каютите - 2 пъти дневно.
 • Транспорт от/до пристанището;
 • Медицинска застраховка;
 • Горивна такса - 6 евро на човек на вечер /заплаща се задължително/;
 • Разходи от личен характер.

Оферта № Е379

Почивки

Екскурзии

Новини